Tänään luvassa Espanjan herkkupala
Ruutu on Superpesiksen kotipesä myös tulevalla kesäkaudella. Maksuttoman kokeilun voi aktivoida kahdeksi viikoksi ja jatkaa tilausta edullisimmillaan hintaan 6,95 € / kk osoitteessa . Tilaus sisältää myös kaiken muun Ruudun monipuolisen sisällön.
ja Halli-SM-turnausten otteluohjelmat on julkaistu Veikkaus-tulospalvelussa. Mahdollisesta yleisön sisäänpääsystä ottelutapahtumiin tiedotetaan myöhemmin, kun koronarajoitusten aluekohtainen tilanne selviää.
Neljän parhaan lopputurnauksiin – Imatralla 12.–13.3. (miehet) ja Tampereella 19.–20.3. (naiset) – etenevät vain alkulohkojen voittajat. Välierät pelataan lauantaina ja mitaliottelut sunnuntaina.
Veikkauksen etuasiakkaana saat kaksi pääsylippua yhden hinnalla KuPS – PK35 Vantaa-otteluun !
Subway Kansallisen Liigan mestaruustaistelu huipentuu kolmen viimeisen sarjakierroksen aikana. Sarjajohdossa oleva Kuopion Palloseura pelaa seuraavan kotiottelunsa tämän viikon lauantaina, jolloin PK-35 Vantaa saapuu keltamustan vastustajaksi Väre Areenalle. Ylemmän loppusarjan kolmannen sarjakierroksen kotipeli alkaa kello 14.00.
Kuopion Palloseuran lauantainen kotiottelu toimii Veikkauksen 2in1-kampanjaotteluna: Veikkauksen etuasiakkaat saavat lunastaa PK-35 Vantaa-otteluun kaksi pääsylippua yhden hinnalla. Mainio asiakasetu on tarjolla sadalle ensimmäiselle asiakkaalle ja etu on hyödynnettävissä ainoastaan pelipäivänä lauantaina 25.9. ainoastaan Väre Areenan lipunmyyntipisteessä.
Kuopion Palloseuran voimassaolevalla kausikortilla 2021 saa vapaan sisäänpääsyn lauantaiseen kotipeliin. KuPS taistelee PK-ottelussa kullankalliista sarjapisteistä ja tehohyökkääjät Lavdije Begolli ja Gentjana Rochi palkitaan molemmat 100 pelatun liigaottelun johdosta. Tervetuloa seuraamaan keltamustan voitontahtoista kultamitalitaistelua, täältä tullaan, Banzai !
Tämä uutinen on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.
Finnish Mobile TV –hankkeen käynnistämistä inspiroinut ensimmäinen mobiili-tv-pilotti ”FinPilot” toteutettiin vuonna 2005. Siitä saadut kokemukset ja tulokset osoittivat, että mobiili-tv-palveluille on kysyntää, ja että ihmiset ovat valmiita maksamaan näistä palveluista. FinPilotin tulokset löytyvät FiMTV:n nettisivuilta.Tämän ensimmäisen FinPilotin ohjausryhmä, joka koostui seitsemästä yrityksestä (YLE, TeliaSonera, SWelcom, Nokia, MTV Media, Elisa ja Digita), näki tarpeellisena jatkaa yhteistyötä sekä laajentumista kohti isompaa kehittäjäyhteisöä. Finnish Mobile TV –hanke starttasi 2006 alussa Digitaalisten palvelujen ja sisältöjen kehittämiseen erikoistunut Forum Virium Helsinki (FVH) –verkosto perustettiin vuoden 2005 lopulla useiden suuryritysten ja Helsingin kaupungin aloitteesta. FVH:sta tuli luonteva kotipesä uudelle Finnish Mobile TV (FiMTV) –hankkeelle, joka starttasi vuoden 2006 alussa, ja sen kestoksi määriteltiin kaksi vuotta. Hankkeeseen lähtivät mukaan Destia, Digita, Elisa, Helsingin kaupunki, Hewlett-Packard, IBM, MTV Media, Nokia, SWelcom, TeliaSonera, TietoEnator, Veikkaus, VTT, WM-Data, YIT ja YLE.Kaksivuotisen FiMTV-hankkeen tavoitteena oli helpottaa innovatiivisten ja interaktiivisten mobiili-tv-palveluiden syntymistä tarjoamalla palvelukehittäjille DVB-H-kapasiteettia ja mobiili-tv-päätelaitteita sekä järjestämällä verkottumistilaisuuksia.Maaliskuussa 2006 Digitalle myönnettiin DVB-H-toimintalisenssi. Digita aloitti kaupallisen DVB-H- verkkotoiminnan joulukuussa 2006, kattaen 25 % Suomen asukkaista. löytyy tarkempia tietoja projektin kaupalliseen lanseeraukseen liittyen. Itse FiMTV-hanke on pysynyt ei-kaupallisena sekä neutraalina siihen liittymättömien toimeksiantojen suhteen. Hankkeen toinen vaihe FinPilot 2 päätökseen keväällä 2008Vuorovaikutteisuus havaittiin FiMTV-hankkeen kehittäjäyhteisössä palvelualueeksi, josta ei vielä ole kovin paljon kokemuksia. Se kuitenkin koetaan merkittävänä lisämahdollisuuksien tuojana monelle palvelujen tuottajalle ja käyttäjälle.Vuonna 2007 käynnistettiinkin FiMTV-hankkeen toinen vaihe, nk. FinPilot 2, joka keskittyy loppukäyttäjien kokemuksiin testaten erityisesti vuorovaikutteisten palvelukokonaisuuksien toimivuutta. Pilotissa mukana ovat Digita, Elisa, MTV Media, Nokia, SWelcom, TeliaSonera, TietoEnator, YLE, VTT sekä Forum Virium Helsinki. Tämän pilotin tulokset julkaistaan keväällä 2008, jolloin järjestetään hankekokonaisuuden päätösseminaari.Finnish Mobile TV -ohjausryhmä toi FiMTV-hankkeen virallisesti päätökseen tavoitteiden mukaisesti joulukuussa 2007. Suomi on jo jonkin aikaa ollut mobiili-tv-kehityksen kärjessä, mutta kohdannut matkan varrella myös haasteita. FiMTV-projektin lopputulos kuitenkin todistaa, että TV-lähetykset, video-on-demand sekä käyttäjien interaktiivisuus yhdessä mahdollistavat innovatiivisten palveluiden kehityksen, jotka lopulta auttavat mobiili-tv-konseptia menestymään.
Jaa minkä ennustuksen sait peliin
Digitaalisten palvelujen ja sisältöjen kehittämiseen erikoistunut Forum Virium Helsinki (FVH) –verkosto perustettiin vuoden 2005 lopulla useiden suuryritysten ja Helsingin kaupungin aloitteesta. FVH:sta tuli luonteva kotipesä uudelle Finnish Mobile TV (FiMTV) –hankkeelle, joka starttasi vuoden 2006 alussa, ja sen kestoksi määriteltiin kaksi vuotta. Hankkeeseen lähtivät mukaan Destia, Digita, Elisa, Helsingin kaupunki, Hewlett-Packard, IBM, MTV Media, Nokia, SWelcom, TeliaSonera, TietoEnator, Veikkaus, VTT, WM-Data, YIT ja YLE.