VEIKKAUS 470 > [14]TV-OHJELMAT 300 > [15]LAPSET ..


Areenan selainpalvelussa voit ladata Areenan sisältöä myös omaan laitteeseesi, jolloin voit toistaa sisältöä vaikka et olisikaan verkossa. Mikäli sisältö on ladattavissa, on sen yhteydessä Lataa tiedosto-teksti ja -symboli. Ladattua sisältöä saa katsoa ja kuunnella, mutta sen uudelleenjulkaiseminen ei ole sallittua. Sisällön ladattavuus riippuu Ylen tekemistä sopimuksista: tällä hetkellä ladattavissa on lähinnä Ylen omatuotantoista, erityisesti podcastsisältöä.


Yleisradion teksti-TV tarjoaa muun muassa , urheilutuloksia, television ohjelmatietoja, säätiedotuksia ja pelien tuloksia. Lisäksi Yleisradion teksti-TV tarjoaa kuulovammaisille tekstityksiä. Esimerkiksi joka päivä kello 20.30 -kanavalla oleva TV-uutiset ja sää (kuten myös kello 17.00 uutislähetys) . Yleisradio jatkaa yhä kuulovammaistekstityksiä myös tekstitelevision kautta, vaikka tekstitysten painopiste siirtyi vuonna 2014 digitaalisiin DVB-tekstityksiin.

Näin teet upotuksen: valitse ohjelma ja laita se päälle. Ohjelman esitysruudun oikealle puolelle ilmestyy teksti Jaa ohjelma. Klikkaamalla tätä tekstiä esitysruudun päälle avautuu upotuskoodin sisältävä näkymä. Klikkaa -merkit sisältävää harmaata palleroa, jonka alapuolella lukee Upota. Kopioimalla upotuskoodin ja sisällyttämällä sen omille sivuillesi saat kyseisen ohjelman näkymään vaikkapa omassa blogissasi. Kun ohjelman julkaisuaika Areenassa loppuu, loppuu myös ohjelman toiminta sivulla, jonne se on upotettu.

Yle: Veikkaus jätti kilpailuttamatta kymmenien miljoonien sopimuksen

-kanava aloitti vuoden 1993 alussa, mutta vasta vuonna 1994 MTV3 sai oman teksti-TV-lähetyksensä. Ennen kanavauudistusta Yle Teksti-TV:llä näkyi myös joillekin MTV:n ohjelmille omat sivunsa ja lähetettiin Yle Teksti-TV:tä. Vuonna 1993 MTV3-kanavalla lähetettiin Yle Teksti-TV:n sivuja 100–399 sekä MTV3:n omia sivuja 700–899. MTV Tekstikanava on muiden MTV:n palveluiden tapaan kaupallinen, sillä usealla tekstikanavan sivulla on jotain mainontaa. Vuonna 2013 MTV3 Tekstikanava muutti nimensä MTV Tekstikanavaksi MTV3:n ilmeuudistuksen takia. Palvelu näkyi myös ja .

Vuonna 2010 Ylen Teksti-TV:tä käytti päivittäin 1,1 miljoonaa ja vähintään kerran viikossa 1,7 miljoonaa käyttäjää. Vuonna 2016 päivittäisiä käyttäjiä oli 900 000 ja viikoittaisia 1,5 miljoonaa. Vuonna 2021 Ylen Teksti-TV:tä seurasi päivittäin noin 780 000 ja viikoittain noin 1,2 miljoonaa käyttäjää. Vuonna 2024 Ylen Teksti-TV:tä seuraa viikoittain 1,1 miljoonaa suomalaista ja päivittäin lähes 700 000 käyttäjää.

Vuodesta 2014 lähtien MTV:n tekstikanavaa ylläpiti Rapido Media, joka osti teksti-tv:n sisällön MTV:ltä.

Myöhäisillan arvonnan peliaika päättyy klo 22.45. Myöhäisillan Keno-tulokset löytyvät tältä sivustolta, Yle Teksti-TV:stä ja Veikkauksen verkkosivuilta seuraavana päivänä.


Yle uhkaa menettää suosikkilajinsa: ”Voi olla, että eivät näy”

Ilta-arvonnan peliaika päättyy klo 20.45, ja tulokset esitetään Nelosella klo 20.58. Sen jälkeen Keno-tulokset päivitetään reaaliajassa Yle Teksti-TV:lle ja Veikkauksen verkkosivuille.

MTV Katsomo: Katso suosikkiohjelmiasi

Monissa Areenan tallenteissa on mahdollista valita useista eri tekstitysvaihtoehdoista. Tekstityksen vaihtoehdot saa näkyviin täppäämällä tekstitysikonia esitysruudun oikeassa alalaidassa.

Kenon tulokset ja oikeat numerot tänään

Subteksti oli teksti-TV-palvelu, jonka sisällöt keskittyivät ohjelmatietojen lisäksi musiikkiaiheiden ja kevyen uutistarjonnan ympärille. Myös Subtekstillä oli erilaisia interaktiivisia palveluita, kuten chatteja, kilpailuita ja mobiilipalveluita. Subteksti aloitti toimintansa vuonna 2001. Subtv:n edeltäjällä TVTV!:llä näytettiin MTV3 Tekstikanavaa. MTV3:n uudistusten yhteydessä syksyllä 2013 Subteksti lakkautettiin ja kanavalla näkyy jälleen MTV Tekstikanava. Subtekstiä kuitenkin päivitettiin vuoteen 2015 asti.

Veikkaus Kenon peli-, ja arvonta-aika

Teksti-tv sai alkunsa, kun BBC:n insinöörit yrittivät lähettää televisio-ohjelmien tekstityksiä huonokuuloisille analogisen televisiosignaalin käyttämättä jääneellä kaistaleella. He onnistuivat tehtävässään, mutta samalla kävi ilmi, että heidän menetelmällään voitaisiin lähettää muutakin tietoa. Britannian Ceefaxiksi kutsuttu tekstitelevisio otettiin käyttöön 23. lokakuuta 1974. Nimi tuli sanoista "see the facts". Keksintö levisi kautta maailman ja teksti-tv-palveluita perustettiin esimerkiksi Malesiassa, Saksassa, Hollannissa, Skandinaviassa, Unkarissa, Sveitsissä, Etelä-Afrikassa, Australiassa ja Neuvostoliitossa. Ceefax sai myös kotimaisen kilpailijan, joka oli ITV:n Oracle (Optional Reception of Announcements by Coded Line Electronics) . Ceefax lakkasi 23.10.2012, kun analogiset TV-lähetykset loppuivat. Ceefaxin seuraajana jatkaa BBC Red Button, joka on saatavilla ainoastaan digi-tv-vastaanottimilla.